Cookie-k

Felvételi info

Minden, ami a nyolcadikosok számára fontos lehet

Nyilt hét 2021. november

Tisztelt érdeklődő Szülők és leendő Tanulóink!

Szeretettel meghívjuk Önöket Iskolánk nyílt hetére november 15-16-17-én, mely előzetes regisztrációhoz kötött.

A nyílt hétre a  email cimen lehet jelentkezni, melyben írják meg, hogy melyik nap hányadik órában  és melyik tanár óráját szeretnék megtekinteni.

Honlapunkon naponta frissítjük a jelentkezések állapotát.

Ebben az időszakban a szülők csak maszkban és érvényes oltási igazolványuk felmutatásával léphetnek be az intézmény területére.

 <<<< Lista letöltése Itt >>>>

Egyeztetett gimnáziumi felvételi jegyzék 2021/2022

Kedves Diákok, Szülők!

Az egyeztetett felvételi jegyzék a tanulói adatlapon a jelentkező diákok által meghatározott sorrend, a középfokú iskola által meghatározott felvételi rangsor, valamint az iskola által közölt felvehető tanulói létszám együttes értékelése alapján az adott jelentkezőnek egyetlen felvételi kérelmét nyilvánítja elfogadottnak, a többit elutasítja.

Az Oktatási Hivatal a jelentkezőnek azt az adatlapon szereplő legalacsonyabb sorszámú felvételi kérelmét nyilvánítja elfogadottnak, amelyet az adott tanulmányi területet meghirdető iskola elfogadott, és a jelentkező a középfokú iskola által közölt felvehető tanulói létszámon belül van.

A középiskolák 2021. április 23-án megkapták az egyeztetett felvételi jegyzéket. Ennek alapján iskolánk 9.Ny évfolyamára felvételt nyert tanulók oktatási azonosítói - tanulmányi területenként - az alábbi táblázatban láthatók.

A gimnáziumunkba jelentkező valamennyi tanuló számára 2021. április 30-ig a jelentkezési lapon megjelölt értesítési címére írásbeli értesítést is küldünk.

Telefonon ezzel kapcsolatos információt nem áll módunkban kiadni.

Itt a lista >>>>

Copyright

Copyright © 2021 Budenz József Általános Iskola és Gimnázium. Minden jog fenntartva.
Weboldalépítés: Glorius Art Studio

OM azonosító: 034802
1021 Budapest, Budenz út 20-22.
Tel: +361-394-3177